Decoratief · Waardebehoudend · Individueel

Aantrekkelijk uiterlijk

Individuele smaken, veelzijdige creatieve oplossingen. Vele kleuren, instrooimaterialen en vormen zorgen de omzetting van het passende oppervlak. Zelfs ongewone vormgevingen zoals de optiek van keramische bevloeringen met tegels of logo‘s zijn mogelijk. Naast de optische effecten van de instrooimaterialen bieden ze ook de vereiste antislipsterkte.

Geringe opbouwhoogte

Vloeibare kunststoffen worden vooral gebruikt bij renovaties. Dankzij de geringe opbouwhoogte van ca. 5 mm en de goede verbinding met de meest uiteenlopende materialen zoals beton, gietasfalt, deklagen, keramische platen, hout, metaal en kunststof, zijn het ideale systemen, om ook achteraf aangebracht te worden.

Onderhoud en kosten minimaliseren

De Weplus 251 Dampontspanningsmat biedt zelfs bij vochtige ondergrond een veilige oplossing. De pregefabriceerde mat ontkoppelt de afdichting van de ondergrond. Daarom heeft de mat aan de onderkant een noppenstructuur, waardoor uit de ondergrond opstijgend vocht (damp) kan ontsnappen. Er hoeft niets gedaan te worden aan oude bedekkingen en hoge sloopkosten komen te vervallen.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG