Balkon DollendorferKönigswinter / Oberpleis, Duitsland

Constructie
Maart 2011
Constructiemanagement
PROJECTA, Jung, Solingen
Oppervlak
ca. 15 m²
Ondergrond
Estrik alsmede kunststof, metaal

Korte beschrijving

Balkonvloer met negatief hoogteverschil, wat nu? Als een balkon een negatief hoogteverschil heeft en als het water naar de muur van het huis loopt in plaats van naar de straatkant, dan moet dit negatieve hoogteverschil gecompenseerd worden. Dat gaat bijzonder snel met de Wecryl-(PMMA-) mortel: Zonder lange wachttijden kan direct verder afgedicht worden. Eerst krijgen leuningsteunen en deuraansluitingen, daarna het oppervlak een vliesversterkte vloeibare PMMA-afdichting. Een tegeloptiek zorgt ervoor dat men lang kan genieten van de aantrekkelijke bodembedekking. Het oppervlak ziet eruit en voelt aan alsof het betegeld is en is daarbij vorstbestendig en altijd eenvoudig te verzorgen.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG