Trap Möbel KnappsteinMeschede, Duitsland

Constructie
Mei 2006
Constructiemanagement
Möbel Knappstein GmbH & Co, Severin, Warstein
Oppervlak
ca. 120 m²
Ondergrond
Tegels, alsmede beton, metaal

Korte beschrijving

De ca. 120 m² grote entree van meubelwinkel Knappstein met toegangswegen en trappen was aan sanering toe. Details zoals aansluitingen op de etalages en opstaande randen werden duurzaam en veilig afgedicht met het Wecryl afdichtingssysteem. Op het oppervlak werd de mechanisch hoogbestendige Wecryl Verloopmortel gebruikt. Als welkomstgroet werd het rode bedrijfslogo in het oppervlak voor de ingang verwerkt. De bezoekers zijn positief over de voortgezette tweekleurige vormgeving in grijs/rood.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG