Trappenhuizen centraal stationZürich, Zwitserland

Constructie
Juli 2012
Constructiemanagement
AGF AG für Flüssigabdichtung
Oppervlak
20 m²
Ondergrond
Staal

Korte beschrijving

Ca. 350.000 mensen maken dagelijks gebruik van het centraal station in Zürich. Meer dan 130 winkels, restaurants en take-aways bevinden zich in Shopville-RailCity-Zürich, die ook toegang biedt tot de S-Bahn. De veelvuldig gebruikte toegangstrappen worden blootgesteld aan weersinvloeden zoals sneeuw, water en milieuvervuiling. De combinatie van vocht, vuil, regen of sneeuwblubber kan van de traptredes binnen enkele seconden een gevaarlijke plek maken. Door de NV voor vloeibare kunststoffen, Hartmann Engineering GmbH en WestWood Kunststofftechnik AG werd de gewenste, veilige en slipbestendige oplossing gevonden: Met de tredecoating met veel grip op PMMA-basis en het safe-step-profiel van RVS is het mogelijk om het hele jaar door een veilig begaanbare trap aan te bieden.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG