WooncomplexDortmund-Mengede, Duitsland

Constructie
September 2005
Constructiemanagement
Severin, Warstein
Oppervlak
ca. 132 m²
Ondergrond
Tegels, estrik alsmede kunststof, metaal

Korte beschrijving

In de eerste bouwfase werden op de derde verdieping van het wooncomplex elf balkons gesaneerd. Bij aanvang waren omvangrijke voorwerkzaamheden nodig. Zo werden de wandbekleding alsmede een oude PU-coating en voor een deel oude tegelvloeren verwijderd. Het totaaloppervlak van ca. 132 m² werd met de over het gehele oppervlak met vliesversterkte Wecryl Afdichtingssysteem duurzaam en veilig afgedicht. Om het geheel optisch aantrekkelijker te maken zijn de aansluitingen op de omhooggaande bouwdelen in donkergrijs afgezet.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG