Gedetailleerd · Weerbestendig · Flexibel

Veilige hechting, optimale rekbaarheid   

De door thermische inwerking geactiveerde, verschillende uitzettingen van verschillende materialen (bitumen, beton, metaal, etc.) worden duurzaam en veilig overbrugd. Daarvoor is de ideale verhouding tussen hechting en trekvastheid doorslaggevend. Een vloeibare afdichting komt bij scheurvorming normaal gesproken gedeeltelijk los van de ondergrond. Zo wordt de noodzakelijke uitzetafstand gecreëerd, om latere scheuren veilig te overbruggen.

Gedetailleerd   

Complexe details, doordringingen of voegen zijn bij elke dakafdichting het zwakke punt. Met de beproefde Wecryl 230 thix kunnen detailaan- en afsluitingen naad- en voegloos worden afgedicht. Dankzij veilige hechting op de gebruikelijke dakafdichtingsmaterialen is vloeibare kunststof ook bij een dakafdichting van bitumen- of kunststofbanen een veilige en duurzame oplossing voor detailafdichting.

Spuitapplicatie 

Voor grote dakoppervlakken of moeilijk toegankelijke afdichtingsvlakken biedt de spuitapplicatie een belangrijk economisch voordeel. Via een slangsysteem wordt de afdichtingshars direct op het dak getransporteerd en op het afdichtingsvlak gespoten.                                     

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG