Dakkoepel SKRHattingen, Duitsland

Constructie
Zomer 2001 tot voorjaar 2002
Constructiemanagement
Bildungswerk Witten / Hattingen GmbH, Hattingen Kreie GmbH, Kalletal
Oppervlak
ca. 190 m²
Ondergrond
Bitumineuze bekledingsbaan alsmede beton, metaal, kunststof

Korte beschrijving

De voor een deel glazen dakkoepel van het competentiecentrum voor satellietondersteunde communicatie en informatie kreeg een afdichting van vloeibaar kunststof. Het over het gehele oppervlak vliesversterkte Wecryl Dakafdichtingssysteem met Europese technische goedkeuring werd gebruikt. Zonder grondverf hecht het effectief op de als scheidingslaag fungerende bitumineuze bekledingsbaan. Vloeibaar verwerkt voegt het zich naadloos naar de gewelfde vorm als een tweede huid en integreert alle details homogeen. Voor de afsluitende oppervlakvormgeving werden werk- en systeemveroorzaakte oneffenheden geëgaliseerd en werd de koepel met de grondverf „pastelblauw“ geseald. De continentomtrekken werden m.b.v. een folie vooraf ontworpen en met Finish in „enzianblauw“ in-gevuld.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG