WoonhuisBerlin, Duitsland

Constructie
juni tot juli 2005
Oppervlak
350 m²
Ondergrond
Hoofdzakelijk bitumenbaan, kunststof en metaal

Korte beschrijving

Een plat dak op een schuin dak, zo zou je het „Berlijnse dak“ kunnen omschrijven. Het is treffender om het dak te beschrijven als een afgesneden, asymmetrisch mansardedak. Deze bouwwijze die vaak in grote steden voorkomt ontstond rond de 19e eeuwwisseling, om meer gunstige woonruimte te creëren. De volgende omstandigheden waren hier aanwezig: De dakconstructie van het U-vormige woonhuis bestond uit hout. De zichtbare dakafschuiningen waren met dakspaanders bedekt en op het platte dak lag een bitumenbaanafdichting. De Vereniging van eigenaars koos bij de sanering van het ondichte dak voor een substantiebehoudende oplossing met een over het volledige oppervlak vliesversterkte vloeibare afdichting.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG