Belastbaar · Scheuroverbruggend · Bestendig

Repareren bij lopend bedrijf   

De moderne PMMA-hars is binnen 30 minuten uitgereageerd en kan in een mum van tijd opnieuw bewerkt en/of weer gebruikt worden. Opritsaneringen zijn zo binnen enkele uren mogelijk. In- en uitritten kunnen ‚s nachts gerepareerd worden.  Het weer speelt slechts een ondergeschikte rol. Het inbouwen van de PMMA-systemen is zelfs bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid uitvoerbaar.

Waardebehoudend   

Coatings van flexibel PMMA-hars zijn afdichting en rijwegdek in één. Ze zijn slechts ca. 2-5 mm dik en ca. 5-8 kg/m² zwaar en kunnen bijna altijd op oude bedekkingen zoals beton en asfalt worden aangebracht. Sloopkosten vervallen – het parkeergaragebedrijf stopt niet!

Flexibel en bestendig   

PMMA-hars is flexibel in de chemische opbouw, vrij van weekmakers en is daarmee blijvend elastisch en rekbaar. Slijtage is minimaal. PMMA-hars is bestand tegen de hoogste belastingen. Bovendien hebben afdichtingen en coatings van PMMA een hoge bestendigheid tegen zout. Ze hebben een zeer hoge hydrolyse-bestendigheid en kunnen ook eenvoudig gereinigd worden.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG