Bovendek parkeergarage Alter HafenWürzburg, Duitsland

Constructie
Augustus – september 2009
Constructiemanagement
Jung Bauflächentechnik
Oppervlak
ca. 4.000 m²
Ondergrond
PU-coating op beton alsmede metaal

Korte beschrijving

De parkeergarage ´´Alter Hafen´´, met twee verdiepingen en direct aan de voet van de wijngaarden gelegen, werd begin jaren \'90 als uitzetvoegvrije betonnen constructie gebouwd. Na 15 jaar stond begin 2010 een omvangrijke sanering van het beschadigde bovendek op het programma. De oude PU-coating kon grotendeels behouden blijven. Omdat de vloeibare kunststof op basis van PMMA-hars een goede hechting met de oude deklaag had, hoefde slechts een klein deel, dat los was, verwijderd te worden. Zo kwamen de tijdrovende en kostenintensieve sloopwerkzaamheden te vervallen.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG