Ondergrondse garage SchlossKoblenz, Duitsland

Constructie
April tot mei 2010
Constructiemanagement
Bündgen GmbH, Rheinbrohl
Oppervlak
ca. 11.260 m²
Ondergrond
Beton alsmede metaal

Korte beschrijving

De medio mei 2010 geopende ondergrondse garage Schloss biedt zijn klanten parkeerservice op zeer hoog niveau. Bij de ingang valt direct de overzichtelijke en vriendelijk lichte vormgeving van plafond tot vloer op. De 446 parkeerplekken worden onderverdeeld in een fris groen en rustgevend blauw gedeelte. De grote parkeerpleknummers en de overzichtelijke markering vereenvoudigen de oriëntering. Door de nabijheid van het slot alsmede de gunstige ligging t.o.v. de binnenstad werd de nieuwbouw een drukbezochte parkeergarage. Geen wonder, dat het criterium „duurzaamheid“ bij de keuze en opstelling van constructiematerialen eerste prioriteit had. Moderne, zuinige LED-lampen werden gebruikt, maar ook een moderne, duurzame PMMA-vloercoating met afdichtende functie.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG