Parkeergarage Oskar-Kühlen-StraßeMönchengladbach, Duitsland

Korte beschrijving

De parkeergarage Oskar-Kühlen-Straße in Mönchengladbach heeft voor z'n klanten ca. 330 parkeerplekken op een centrale locatie. Het gebouw werd in jaren '80 gebouwd en is van prefab-beton. De opritten van staalbeton werden ter plekke gebouwd. De meest belaste eerste beide parkeerdekken werden eind november 2011 gesaneerd. Dit werd toegewezen aan bouwbedrijf JUNG Bauflächentechnik uit Solingen. Deze beschikten over uitgebreide ervaring om parkeergarages tijdens het lopende bedrijf te saneren. Dit argument was doorslaggevend voor de opdrachtgever B + B Parkhaus GmbH & Co KG uit Düsseldorf. Juist in de winstgevende tijd voor kerst kan geen exploitant het zich verloven om de parkeergarage vanwege noodzakelijke bouwmaatregelen af te sluiten. Het Weproof Bouwwerkafdichtingssysteem met abP [DIN 18195] van WestWood werd gebruikt.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG