Verwarmde oprit IIBückeburg, Duitsland

Korte beschrijving

Na meer dan 20 jaar sneeuwschuiven en strooizoutgebruik moet de oprit voor de toekomstige winters veilig en comfortabel berijdbaar zijn. Om optredende bewegingen uit de ondergrond veilig op te nemen, werd het oppervlak naar de garage met het over het volledige oppervlak vliesversterkte Weproof-systeem met abP [zoals bedoeld in DIN 18195] uitgevoerd. Voor de automatische besturing werd een vochtsensor direct in de oprit ingebouwd en een temperatuursensor werd in de geval geïntegreerd. De gebruikte structuurdeklaag als bovendeklaag zorgt voor veilige grip voor lange termijn.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG