Naadloos · Bestendig · Dicht

Veilige koppeling  

De naadloze afdichting wordt in vaste en onderloopveilige koppeling met de constructie opgesteld. Gronderingen voor de porievulling en veilige hechting van de afdichting alsmede als hechtbrug dienende deklagen zorgen voor de koppeling van het gehele
systeem.

Controleerbare kwaliteit   

Voordat kostbare natuurstenen en keramische bevloeringen met tegels aangebracht worden, kan de afdichting op dichtheid gecontroleerd worden m.b.v. hogefrequentiespanning. Omslachtige watervullingen vervallen en het bouwverloop kan zonder vertraging voortgezet worden. De systemen voldoen aan de hoogste eisen, zijn conform ETAG 022 gecontroleerd en voldoen ook aan de eisen van DIN18195 deel 7.

Bestendig tegen chemicaliën   

De seal van het afdichtingssysteem heeft een hoge bestendigheid tegen chloor, zout en andere watertoevoegingsmiddelen.

 

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG