Constructieafdichting meerpodiumLunz, Oostenrijk

Constructie
Juni 2004
Constructiemanagement
Scheiblhofer
Oppervlak
240 m²
Ondergrond
Beton + meerlaags houten platen

Korte beschrijving

Het meerpodium bestaat uit een staalbeton-onderbouw, die bedoeld is als zitplaats bij theatervoorstellingen. De omhooggeklapte staalframeconstructie wordt door de badgasten gebruikt als zonnebank en bij voorstellingen als regenbescherming. Het tegengewicht voor de "dakconstructie" is een met water vulbaar betonnen bekken aan de achterkant. Twee hydraulische cilinders (direct voor de vaste lagers) ondersteunen het omhoog bewegen en fixeren de constructie. De stalen frame-dragers bevinden zich in verzonken toestand tussen de tribunerijen.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG