Kelderafdichting FrauenkircheDresden, Duitsland

Korte beschrijving

Doel: Veilige afdichting van de bijzonder kritieke gedeeltes onder de grond. Daartoe behoorden de overgangen van het kelderplafond (beton) naar de omhooggaande onderdelen (zandsteen) alsmede de aansluitingen op buisdoorvoeren met kleinere omvang o.a. van metaal en kunststof. Oplossing: Het vliesversterkte Wecryl detailafdichtingssysteem heeft een goede hechting op de verschillende materialen, is continu rekbaar, wortelbestendig en bestendig tegen alle in de bodem voorkomende chemicaliën. Alle details zijn perfect geïntegreerd en op lange termijn veilig dicht.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG