Meerpodium Thun 2013Thun, Zwitserland

Korte beschrijving

Naast de garderobes bevinden zich onder het meerpodium de compleet uitgeruste techniekruimtes, van waaruit de licht- en geluidseffecten voor de musical bestuurd worden. Daarom was de doelstelling een waterdicht en regenbestendig podium, die de onderliggende techniekruimtes en garderobes beschermt. Ook moet het podium voor de musicalartiesten een slipvrije en reflectievrije podiumvloer hebben. De ondergrond voor het grote meerplatform vormen OSB-platen. De hard werkende medewerkers van Bauimpuls AG hebben het oppervlak met Wecryl 222 Grondverf in de grondverf gezet als tijdelijke afdichting. Alle details en de voegverbindingen van de OSB-platen werden naadloos geïntegreerd en afgedicht. Een 280 m² groot waterbekken werd ingericht met zwarte Wecryl 420 Rolcoating. Het \"groenoppervlak\" van slik werd met Wecryl 420 Rolcoating, ingeverfd in een groene RAL 6032, nagemaakt, om zo voor een harmonisch en beschaafd podiumbeeld te zorgen. De medewerkers van Bauimpuls toonden de kunst, om van de oude dame vliegensvlug een perfect podiumbeeld te maken.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG