Productie-installatieWädenswil, Zwitserland

Korte beschrijving

De productie bij Blattmann Schweiz AG loopt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onderbrekingen en stilstandtijden tijdens het procesverloop moeten nauwkeurig worden gepland. Met de vervanging van een productiemachine was ook een deklaagsanering van de dragende ondergrond nodig. Er was een 72 uur beschikbaar voor de volgende werkzaamheden: Demontage van de defecte machine, demontage van de defecte coating incl. goot en afvoerkanaal, opstellen van de nieuwe sokkelelementen en inbetonneren van de nieuwe schacht, de aanbrenging van de afdichting en coating, alsmede de montage en inbedrijfname van de nieuwe installatie. De afzonderlijke werkzaamheden door elektricien, monteur, personeel voor de pneumatiek, metselaar en coater en de daarmee verbonden interfaces moesten op elkaar worden afgestemd en gecoördineerd. Voor de coatingwerkzaamheden werd er maximaal gebruik gemaakt van de voordelen van de Wecryl Vloeibare kunststoffen en de opdrachtgevers waren enthousiast. De grondverf Wecryl 124 maakt een afsluiting van de natte ondergrond mogelijk en creëert de verbindingslaag voor de daaropvolgende coating. Dankzij de snelreactieve PMMA-hars is zo‘n afdichtings- en deklaagsanering in zo‘n kort tijdsbestek mogelijk. Een perfect op de aanbrengingsomstandigheden en gebruikseisen afgestemd materialiserings- en uitvoeringsconcept leidde o.a. tot het slagen van dit niet alledaagse project.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG