Krachtig · Flexibel · Variabel

Gebruik bij nieuwbouw    

Wat bij sanering werkt, kan ook bij nieuwbouw gebruikt worden. Vele fabrikanten van constructies van waterondoorlaatbaar beton (WO-beton) nemen bij de afdichting van voegen geen risico‘s en kiezen voor snel reactieve vloeibare afdichtingen op PMMA-basis.

Hygiënisch en bestendig   

Bij grote keukens wordt een extreem hoge uitbouwstandaard verlangd. De keukenvloer moet dicht, voegenloos, hygiënisch, antislip, heetwater- en oliebestendig, decoratief en gemakkelijk in onderhoud zijn. In deze samenhang zijn dichte aan- en afsluitingen van de afdichting bij afvoer, goten, omrandingen en doordringingen doorslaggevend. Om zulke kwaliteit tot stand te brengen is er een hoge deskundige competentie nodig bij techniek, materiaal- en systeemkeuze alsmede bij de uitvoering.

Naadloze en flexibele afdichting   

Dankzij de hoge uitzetbaarheid van PMMA kunnen ondergrondbewegingen veilig overbrugd worden. De nat in nat ingebouwde afdichting biedt bovendien een naadloze en multifunctionele coating. Naadloos wil zeggen zonder voegen en minder voegen betekent meer hygiëne. Voor de voegenloze uitvoering is een flexibele en scheuroverbruggende afdichting absoluut noodzakelijk.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG