Reparatie van rijbaandeklagenkm 146.1, FRN, A2/48, ter hoogte van Erstfeld/ richting noord, Zwitserland

Constructie
april 2013
Constructiemanagement
CTW-Strassenbaustoffe AG
Oppervlak
Ondergrond
Asfalt- en betonrijbaanbedekking

Korte beschrijving

Reparaties van deklaagschade en slijtages, alsmede kleine schade aan wegdeklagen werden tot nu toe meestal met producten op bitumen- of bitumenemulsiebasis uitgevoerd. Deze hadden vanwege de oncontroleerbare eindvastheidsontwikkeling langdurige wegafsluitingen als gevolg. Verder is de levensduur van zulke gedeeltelijke reparatiewerkzaamheden op bitumenbasis door de wisselende weerstomstandighedenen hoge verkeersfrequenties beperkt. WestWood heeft meerdere snelle en economische oplossingen voor de sanering van wegdeklagen ontwikkeld en met referentievlakken in de afgelopen jaren al vele saneringen van wegdeklagen uitgevoerd De weerbestendige en hoogreactieve PMMA-producten zijn gebruiksspecifiek ontwikkeld voor snelle sanerings- en herprofileringswerkzaamheden op beschadigde deklagen van snelwegen, ook onder moeilijke weersomstandigheden. Na ca. 15 minuten is het oppervlak regenbestendig en kan al na ca. 1 uur weer bereden worden. Het gebruiksvriendelijke basismateriaal is al gebruikslaar en hoeft ter plekke alleen maar gemengd te worden/ Nog een voordeel is dat het systeem ook nog bij hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen van -5° tot +35°C verwerkt kan worden.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG