Belastbaar · Aanpassingsgeschikt · Stabiel

Thermoplastische eigenschappen   

PMMA-hars heeft thermoplastische eigenschappen. De jarenlange ervaring bevestigt de verdraagzaamheid bij koppeling en de duurzaamheid op bitumineuze onderbouw. Als seal resp. als verbindingslaag op brugplaten (tussen beton en bitumineuze of tussen beton en vloeibare kunststofafdichting), heeft PMMA zich gehandhaafd als materiaal en is stand van de techniek. Geselecteerde recepturen worden als oppervlak- en detailafdichting onder gietasfalt en walsasfalt gebruikt. Afhankelijk van de gebruikseisen worden geschikte componenten tot systemen samengebracht. In het bijzonder op houten bruggen worden afdichting en slijtvlakken als gewichtsbesparende combilagen gebruikt.

Kleurvormgeving  

Kleurvormgeving FGSO van wegen en pleinen is ook een element van de architectuur. Vlakke coatings met verschillende texturen en oppervlakken, afhankelijk van gebruik en eisen, zijn mogelijk. De wetgeving moet bij de planning absoluut worden gerespecteerd en dat vereist overeenkomstige competentie bij de omzetting.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG