Multimedia

Hartelijk welkom in de mediatheek van WestWood!

WestWood is gespecialiseerde producent van afdichtingen en coatingen van buitenoppervlakken met beproefde PMMA-systemen. Al meer dan 10 jaar worden steeds meer parkeergarages, platte daken of balkons, terrassen en galerijen met deze moderne hoogreactieve systemen duurzaam en veilig afgedicht of qua kleur vormgegeven.

Om u beter te kunnen informeren over de technische- en vormgevingsmogelijkheden van moderne PMMA-systemen, hebben wij de volgende films en animaties gemaakt.

In de rubriek Video's vindt u bedrijfsinformatie en objectgerelateerde documentaties.

In de rubriek Animatie kiest u eerst het gewenste toepassingsgebied en ziet dan weergaves van uiteenlopende details.

In de rubriek Interactie vindt u onze vormgevingsprogramma's voor balkon en parkeergarage.

Veel plezier!

Videos

Freideck-Sanierung – Stiftsgarage Bonn

Das rund 1.700 qm große Freideck der ‚Stiftsgarage’ erhielt innerhalb von 14 Arbeitstagen bei laufendem Betrieb eine neue Abdichtung und Nutzschicht. Die professionelle Handwerksleistung und das substanzer...

Animationen

Interaktion

Parkhaus-Design

Gestaltungsprogramm

 

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG