Balkonafdichting zonder vliesversterking

met Weproof-systeem

Het 17m² grote balkon in Payerne krijgt een nieuwe vormgeving en een duurzame afdichting. De aanwezige plaatbedekking werd geslepen en op de daaropvolgende afdichting voorbereid. De grondverf Wecryl 122 zorgt voor een veilige hechting van de ondergrond met het daaropvolgende afdichtingssysteem. De detail- en wandaansluitingen werden met Wecryl 230 thix incl. vliesinlegstuk naadloos afgedicht. Het Weproof-systeem maakt een oppervlakafdichting zonder vliesversterking mogelijk. De daaropvolgende Weproof 527 Verloopmortel egaliseert het oppervlak en vormt een veilige beschermlaag. Het instrooien van kwartszand zorgt voor de benodigde slipvrijheid van het balkon. Voor de aansluitende verzegeling werd hier in Payerne Wecryl 288 Finish in terracotta-tint gebruikt.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG