Balustradeconstructie afdichten

met vloeibaar kunststof

In de bovenste woningen van het woon- en werkgebouw ontstonden er plaatselijk vochtige plekken op de plafondonderlaag bij de buitenwand. Daarop werd het gehele terras van de zolderwoning door een loodgietersbedrijf opnieuw afgedicht. Helaas moest men vaststellen, dat de saneringsmaatregelen niet het gewenste resultaat hadden en de constructie nog altijd niet dicht was. Toen pas kwam naar voren, dat de balustradeconstructie zelf niet dicht was. Zo werd bouwpartner AG erbij gehaald. De afdichtingsexperts dichtten het sokkelgedeelte van de balustrades met vloeibare PMMA vloeistof opnieuw af.

Werkverloop:

  1. Alle oude kitvoegen werden verwijderd, de ondergrond werd geslepen, de cementhuid werd verwijderd en de afsluitplaat werd met ZEC-schijf geslepen
  2. Diverse holle punten en putjes werden met Wecryl 810 Plamuur opnieuw geprofileerd.
  3. Het complete randgedeelte werd met Wecryl 298 in de grondverf gezet.
  4. De afdichting met Wecryl 230 thix werd aangebracht, in het aansluitende gedeelte werd de afdichting aanvullend met een vliesinlegstuk versterkt.
  5. De afsluitende verzegeling en kleurgeving werd aangebracht met Wecryl 288 Finish in wit (RAL 9001).


Het resultaat mag gezien worden! Hartelijk dank voor het mooie werk!

 

 

 

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG