Parkeren

Sanering van ondergrondse garage met vloeibare PMMA-kunststof

In Mannheim

17.09.2014

De Wecryl 410 Structuurdeklaag is een hoog slijtvaste en slipvrije deklaag, die speciaal voor veelvuldig bereden delen zoals bijvoorbeeld opritten en bochten van parkeergarages ontwikkeld werd. Het oppervlak…

Verwarmde oprit

Gütersloh, Duitsland

03.09.2014

Er waren twee belangrijke argumenten voor de beslissing, om de defecte opritverwarming te vervangen door een "verwarming in PMM-dunbed".

1. kwam het tijdrovende en dure slopen te vervallen.…

Garagevloercoating

in een eengezinswoning

06.03.2014

Mooi werk van onze klant AGF, www.agf-zh.ch

De zeer dichte hardbetonondergrond werd voorbehandeld met inlaatgrondverf Wecryl 121. Daarop volgde…

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG