Sanering van ondergrondse garage met vloeibare PMMA-kunststof

In Mannheim


De Wecryl 410 Structuurdeklaag is een hoog slijtvaste en slipvrije deklaag, die speciaal voor veelvuldig bereden delen zoals bijvoorbeeld opritten en bochten van parkeergarages ontwikkeld werd. Het oppervlak kan qua kleur vrij vormgegeven worden en zelfs patronen of verkeerstekens kunnen met deze deklaag gemaakt worden.

Opbouw
Oppervlak:
Wecryl 122
Wecryl 233
Wecryl 410

Opstaande randen:
Wecryl 122
Wecryl 354 thix
Wecryl 288 Finish RAL 7030

We willen alle betrokkenen hartelijk bedanken voor deze mooie referentie.

Bouwheer:
TÜV-Süd Immobilienservice Filderstadt

Projectplanning:
Büro SANCON GMBH
Bahnhofstraße 44
D-71696 Möglingen

Installateur:
Bauschutz GmbH & CO. KG
Neckarstrasse 2
71679 Asperg

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG