Kelderafdichting

met Weproof-systeem
De op dit moment gebouwde villa geeft de toekomstige bewoners een fantastisch uitzicht over de Zuger See. De ligging op een helling zorgt ook voor een verhoogd gevaar van aanwezig hellingwater in het kelderbereik.

Onze partner en installatiebedrijf Rascor koos ervoor om bepaalde kelderbereiken af te dichten met het tweelaags Weproof-systeem Het krappe tijdschema van de binnenuit-bouwwerkzaamheden vroeg om een snel afdichtingssysteem, zodat vervolgens de pleisterwerkzaamheden op de wanden naadloos uitgevoerd konden worden.

Alle bodemoppervlakken en sokkelbereiken werden met Wecryl 298 in de grondverf gezet De aansluitingsbereiken op de betonwanden werden afgedicht met Weproof 354 en vlies. Vervolgens werd over het gehele oppervlak, maar zonder vlies, Weproof 354 (rood) en daarover een laag Weproof 359 (groen) aangebracht.

De oppervlakken waren na ca. 30 min. nauwelijks uitgehard of de subondernemingen waren ook aanwezig en konden ongehinderd op de vloeren aan het werk gaan.

Onze partner Rascor is gespecialiseerd in de uitvoerende afdichtingstechniek en de techniek voor afdichtingsplanning


Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG