Podiumbeeld vormgeven met PMMA

Thuner Seespiele 2014

Elk jaar verrassen de Thuner Seespiele AG met een innovatief podiumbeeld Voor „AIDA – de musical“ heeft de podiumvormgever Karel Spanhak iets heel bijzonders bedacht: hij haalt het oude Egypte naar de Thunersee.

In de laatste weken werden in de Thunersee tribune en podium gebouwd. Daarbij werden ca. 710 ton hout en staal alsmede 31‘000 afzonderlijke delen door 20 personen bij de bouw gebruikt. Daarbij was ook het team van de Bauimpuls AG, dat er voor zorgde, dat het platform waterdicht en regenbestendig blijft en de eronderliggende technische ruimten en garderoben  beschermd worden.

De ondergrond voor het grote meerplatform vormen OSB-platen.
De Crews van de Bauimpuls AG grondeerden het oppervlak als tijdelijke afdichting. Alle details en de voegverbindingen van de OSB-platen werden naadloos geïntegreerd en afgedicht. De Wecryl 420 Rolcoating, afgestemd in RAL 1002, geeft de gewenste, warme geeltinten weer.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG