Leggen van een detectielus voor een slagboominstallatie
Dit project werd uitgevoerd in opdracht van het Bereitschaftspolizeipräsidium in Hessen in samenwerking met Krabes Baudienstleistungen uit Rödermark.

De ca. 36 meter lange detectielus voor het openen en neerlaten van de slagboom werd met Wecryl-producten bewerkt. Met de op asfaltondergrond zeer goed hechtende Wecryl 222 Grondverf en Wecryl 242 Mortel voor het opvullen en nivelleren van de detectielus werd een technisch en economisch optimale oplossing voor het uitvoeren van dit project gevonden. Door de korte uithardingstijd van de hoogwaardige PMMA-hars kon de inrit al na 4 uur weer geopend worden.

Wij willen Krabes Baudienstleistungen bedanken voor de vlekkeloze uitvoering en verheugen ons op verdere gezamenlijke projecten.


Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG