Weproof-systeem – opritverwarming

Korte beschrijving

Het "Weproof-systeem – opritverwarming" is een naadloos, mechanisch belastbaar combinatiesysteem.

Met een in de coating ingebedde verwarmingslus zorgt het in door kou belaste omgevingen voor preventie tegen de vorming van vorst en gladheid.

Door de combinatie van hoog belastbare alsmede slijtvaste bescherm- en bovenste lagen is het geschikt voor alle haarscheurgevaarlijke en door voertuigen en personen sterk belaste oppervlakken.

Het oppervlak kan gekleurd en met patronen of markeringen vrij vormgegeven worden. De vloeibare verwerking en de hoge hechtkoppeling met bijna iedere ondergrond maken van het systeem, vooral op saneringsgebied van opritten in parkeergarages en ondergrondse garages, een economische en kwalitatief hoogwaardige oplossing.

 

 

Toepassingsgebieden

Het "Weproof-systeem opritverwarming" is speciaal ontworpen voor opritten in parkeergarages en ondergrondse garages, dat slijtvastheid en mechanische bestendigheid tegen voertuigen biedt. Het voorkomt ook de vorming van vorst en gladheid, door de in het systeem verwerkte verwarmingsmat.

Eigenschappen en voordelen

mechanisch zeer belastbaar (voertuigen, personen)

RAL-tinten vrij te kiezen

te gebruiken op bijna iedere ondergrond

continu weerbestendig (temperatuur-, UV-, hydrolysebestendig)

bestendig tegen de meeste zuren en logen

vrij vormgeving (gekleurde oppervlakken, tegeloptiek, rijbaanmarkeringen, …)

 eenvoudige en snelle verwerking

snelle uitharding

oplosmiddelvrij

 

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG