Wecryl Afdichtingssysteem

Korte beschrijving

Het Wecryl Afdichtingssysteem is een naadloos, mechanisch belastbaar, scheur- en voegoverbruggend afdichtingssysteem. Het bevat een zeer flexibel en met vlies versterkt afdichtingsniveau alsmede slijtvaste systeemlagen voor voertuig- en personenverkeer. De vloeibare verwerking en hoge hechtkoppeling op bijna iedere ondergrond maken boven de veilige en naadloze integratie van breuken en aansluitingen in de afdichting mogelijk. Deze eigenschappen maken van het systeem, vooral op het gebied van sanering, een economische oplossing voor parkeer- en balkonobjecten.

Toepassingsgebieden

Het Wecryl Afdichtingssysteem is door zijn met vlies versterkt afdichtingsniveau speciaal geschikt voor alle sterk scheurgevaarlijke oppervlakken of oppervlakken die voegen bevatten. Het mechanisch bestendige gebruiksniveau, de instelbare slipvrijheid en de vrije vormgeving van het oppervlak geven de noodzakelijke flexibiliteit voor de aanpassing aan de individuele eisen van parkeer- en balkonobjecten.

Eigenschappen en voordelen

naadloos afdichtingsniveau met vliesversterking

mechanisch zeer belastbaar gebruiksniveau voor voertuig- en personenverkeer

volledig hechtend, dringt niet achterlangs naar binnen

te gebruiken op bijna iedere ondergrond

naadloze integratie en veilige afdichting van de meest complexe aansluitingsvormen door vloeibare verwerking

continu flexibel en scheuroverbruggend ook bij extreem lage temperaturen

continu weerbestendig (temperatuur-, UV-, hydrolysebestendig)

bestendig tegen de meeste zuren en logen

vrij vormgeving (gekleurde oppervlakken, tegeloptiek, rijbaanmarkeringen, …)

eenvoudige en snelle verwerking

ook verwerkbaar bij lage temperaturen (vorst)

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG