Weproof Bouwwerkafdichtingssysteem (met abP)

Korte beschrijving

Het Weproof Bouwwerkafdichtingssysteem is een naadloos, mechanisch belastbaar, scheur- en voegoverbruggend afdichtingssysteem. Het is bouwtoezichtelijk gecontroleerd en wordt per lastgeval (lastgeval 4 tot 7 als bedoeld in DIN 18195) optimaal aan de eisen aangepast.  Het systeem maakt zo altijd de technisch en economisch optimale oplossing mogelijk.

In combinatie met hoog belastbare en slijtvaste bescherm- en bovenste lagen is het geschikt voor alle scheurgevaarlijke alsmede door voertuigen en personen sterk belaste objecten. De vloeibare verwerking en hoge hechtkoppeling op bijna iedere ondergrond maken een veilige en duurzame afdichting van breuken en aansluitingen mogelijk. Het oppervlak kan gekleurd en met patronen of markeringen vrij vormgegeven worden. Deze eigenschappen maken van het systeem, vooral op het gebied van sanering, een economische en kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Toepassingsgebieden

Het Weproof Bouwwerkafdichtingssysteem wordt gebruikt voor veel verschillende bouwwerkafdichtingen. Het wordt versterkt gebruikt bij parkeergarage-, balkon- en dakterrassafdichtingen Bouwtoezichtelijk gecontroleerd is het goedgekeurd voor de lastgevallen 4 tot 7 als bedoeld in DIN 18195 en overbrugt veilig achteraf optredende scheuren in de ondergrond.

Eigenschappen en voordelen

bijzonder economisch door aanpassing van de afdichting aan het lastgeval    (4 tot 7 als bedoeld in DIN 18195)

naadloos, scheuroverbruggend, flexibel bij lage temperaturen

mechanisch zeer belastbaar (voertuigen, personen)

veilige integratie van breuken en aansluitingen

volledig hechtend, dringt niet achterlangs naar binnen

te gebruiken op bijna iedere ondergrond

continu weerbestendig (temperatuur-, UV-, hydrolysebestendig)

bestendig tegen de meeste zuren en logen

vrij vormgeving (gekleurde oppervlakken, tegeloptiek, rijbaanmarkeringen, …)

eenvoudige en snelle verwerking

oplosmiddelvrij

bouwtoezichtelijk gecontroleerd (abP voor bouwwerkafdichting met vloeibare kunststoffen volgens bouwregellijst A, deel 2, Lfd. nr. 1.12)

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG