Weproof Voegafdichtingssysteem

Uitzetvoegafd.
Werkvoegafdichting

Korte beschrijving

Het Weproof Voegafdichtingssysteem is een hoogwaardig, met vlies versterkt en continu zeer flexibel afdichtingssysteem voor de veilige afdichting van werk- en uitzetvoegen, incl. detailafdichtingen. Het instelbare uitzetbereik maakt de aanpassing aan extreem grote uitzetvoegen mogelijk. De voegafdichting kan naadloos op WestWood Weproof-oppervlakafdichtingen aangesloten worden. De vloeibare verwerking en de hoge hechtkoppeling met bijna iedere ondergrond maken van het systeem, vooral op saneringsgebied, een optimale oplossing.

Toepassingsgebieden

Het Weproof Voegafdichtingssysteem wordt gebruikt als continu zeer flexibele afdichting van werk-, gecontroleerde spleet- en uitzetvoegen, alsook voor de afdichting van detailaansluitingen. Het wordt gebruikt bij balkons, parkeergarages en daken.

Eigenschappen en voordelen

zeer flexibel

flexibel bij lage temperaturen

instelbaar uitzetbereik

direct berijdbaar (parkeergarages etc.)

naadloos integreerbaar in WestWood Weproof-systemen

continu weerbestendig (temperatuur-, UV-, hydrolysebestendig)

bestendig tegen de meeste zuren en logen

eenvoudige en snelle verwerking

oplosmiddelvrij

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG