Weproof WO-beton Voegafdichtingssysteem

Werkvoegafd.
Uitzetvoegafdichting

Korte beschrijving

Het Weproof WO-beton Voegafdichtingssysteem is een hoogwaardig, met vlies versterkt en continu zeer flexibel afdichtingssysteem voor de veilige afdichting van werk-, gecontroleerde spleet en uitzetvoegen bij waterondoorlaatbare betoncomponenten (WO-beton). De werking is bouwtoezichtelijk gecontroleerd en door een algemeen bouwtoezichtsbeoordelingscertificaat (abP) bevestigd.

Toepassingsgebieden

Het Weproof WO-beton Voegafdichtingssysteem wordt gebruikt als continu zeer flexibele afdichting van werk-, gecontroleerde spleet- en uitzetvoegen bij waterondoorlaatbare betoncomponenten. Het wordt voornamelijk gebruikt bij WO-betonplafonds.

Eigenschappen en voordelen

streepvormige afdichting op de naar het water gekeerde componentzijde

eenvoudige en snelle verwerking bij nieuwbouw en sanering

flexibel bij lage temperaturen

continu weerbestendig (temperatuur-, UV-, hydrolysebestendig)

bestendig tegen de meeste zuren en logen

oplosmiddelvrij

bouwtoezichtelijk gecontroleerd voor uitzetvoegen tot nominale voegbreedte 30 mm, resulterende vervorming 20 mm en waterdruk tot 0,3 bar

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG