Productie, onderzoek & ontwikkeling

Beproefde productie

WestWood produceert momenteel op meer dan 4.000 m² productie-oppervlak jaarlijks duizenden tonnen PMMA-hars. Grondstoffen, productieprocessen en afgewerkte producten zijn doorlopend
onderhevig aan omvangrijke kwaliteitscontroles. Nieuwe producten en systemen worden voor de marktintroductie intensief getest en door ervaren vakkundige leggers in de praktijk uitgeprobeerd. Natuurlijk hebben de afdichtings- en coatingsystemen testcertificaten.

Onderzoek & ontwikkeling

De nieuwste technische uitrustingen en optimale proef- en testmogelijkheden maken een continue verdere ontwikkeling mogelijk. Er wordt continu gewerkt aan een optimalisering van onze bestaande producten en aan nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van afdichtingen.


Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG