Zaak

WestWood Kunststofftechnik
Het afdichtings- en coatingbedrijf

Met WestWood Kunststofftechnik kunt u vertrouwen op een competente en loyale partner op het gebied van vloeibare afdichtingen en coatings. Het doel zijn hoogwaardige, duurzame en veilige oplossingen, die wij met veel plezier en motivatie opstellen en samen met onze klanten en leveranciers in de praktijk brengen.

Geschiedenis & ontwikkeling

WestWood is een in 1999 in Petershagen (Duitsland) opgerichte en inmiddels internationaal actieve onderneming op het gebied van vloeibare kunststoftechnologie. Toentertijd kozen de
oprichters voor de opbouw van een onderneming voor de productie van vloeibare kunststof-systemen met eigen onderzoek, ontwikkeling en eigen verkoop. WestWood vestigde zich hierna als pionier en aanbieder van moderne PMMA-coatingtechnieken.
Buiten Duitsland (in Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Verenigde Staten, Benelux en Italië), is WestWood actief via vestigingen of vertegenwoordigingen en heeft in totaal 70 werknemers.

Once philosphy


Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG