Objectadvisering

Dankzij de flexibele en veelzijdig inzetbare afdichtingsproducten hebben wij ook voor veeleisende opdrachten een vakkundige en efficiënte oplossing voor uw bouw- en saneringsplannen. Onze adviseurs beschikken over grondige kennis wat betreft afdichtingen en kennen de gebruiksmogelijkheden van onze producten. Deze kennis delen wij graag met u en ondersteunen en adviseren u ter plekke. Samen stellen wij oplossingsvoorstellen op en begeleiden u actief tijdens de omzettingsfase van uw object. Laat ons contact met u opnemen, wij verheugen ons op nieuwe uitdagingen.

Onze experts bij u thuis

Aanvraag voor een vrijblijvende analyse van bouwondergrond en advies op het gebied van bouwsanering en vloeibare kunststoffen.

Nieuwsbrief

Wij informeren u regelmatig
per e-mail over nieuws
rondom Westwood

Adres

WestWood Kunststofftechnik GmbH
An der Wandlung 20
32469 Petershagen

+49 5702 8392-0
info@westwood.de

Testimonial

"In de huidige jachtige tijd, met de continu stijgende eisen aan tempo en kwaliteit, zijn wij aangewezen op betrouwbare zakenpartners en producten. Met WestWood Kunststofftechnik hebben wij een partner gevonden, die aan deze eisen kan voldoen. Met innovatieve oplossingsvoorstellen en offertes dragen ze eraan bij, dat wij ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen samen aankunnen."

Marcel Signer
gedipl. uitvoerder SBA
Bau Partner AG

"Als ijshockeyspeler verwacht ik inzet, flexibiliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme van mijn medespelers. De producten en het advies van WestWood voldoen ook aan deze eisen bij onze verschillende duurzame afdichtingsprojecten."

Adrian Imhof
Filiaalleider
Rascor Bern

"Wie staat er nou graag in de file? Door de snelle uitharding en de hoge belastbaarheid van de PMMA-systeemhars is deze het ideale saneringsproduct voor ons bij de wegenbouw en de reparatie van asfaltoppervlakken. Onze klanten kunnen eenvoudig en snel saneringen uitvoeren, waarvoor met normale systemen meer logistiek en langere afsluitperiodes nodig zouden zijn."

Daniel Heinzer
Technisch adviseur
CTW-Strassenbaustoffe AG